Hyra minibuss i Särö

Annons:

I staden Särö finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (1 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Särö. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Särö. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Särö till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Särö hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Särö.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Särö där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Särö kan vara av större intresse.

Fakta om Särö

Landskap Halland
Län Hallands län
Kommun Kungsbacka kommun
Församling Släps församling
Folkmängd 3 165 (2010)

Hyra minibuss i Särö

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Särö.

Used Car Rent Särö HB
Habäckebrostigen 2
429 41 Särö
031-93 65 00

Annons:

Hyra minibuss billigt i Särö

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Särö rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Särö

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Särö. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Särö.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Särö

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Särö för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Särö.

För att hitta fler företag i närheten av Särö som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Halland.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen