Hyra minibuss i Varberg

Annons:

I staden Varberg finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (5 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Varberg. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Varberg. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Varberg till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Varberg hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Varberg.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Varberg där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Varberg kan vara av större intresse.

Fakta om Varberg

Landskap Halland
Län Hallands län
Kommun Varbergs kommun
Församlingar Lindberga församling, Träslövs församling, Varbergs församling
Folkmängd 27 602 (2010)

Hyra minibuss i Varberg

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Varberg.

OKQ8
Västra Vallgatan 15
432 45 Varberg
020-65 65 65

Hertz Biluthyrning
Västra Vallgatan 2D
432 41 Varberg
0340-400 75

Gert Johanssons Bilfirma AB
Kardanvägen 4A
432 32 Varberg
0340-161 91

Annons:

Hertz Biluthyrning
Susvindsvägen 21
432 32 Varberg
0340-400 75

Heimroths Biluthyrning AB
Västra Vallgatan 11
432 45 Varberg
0340-67 57 60

Hyra minibuss billigt i Varberg

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Varberg rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Varberg

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Varberg. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Varberg.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Varberg

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Varberg för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Varberg.

För att hitta fler företag i närheten av Varberg som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Halland.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen