Hyra minibuss i Kungsbacka

Annons:

I staden Kungsbacka finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (5 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Kungsbacka. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Kungsbacka. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Kungsbacka till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Kungsbacka hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Kungsbacka.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Kungsbacka där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Kungsbacka kan vara av större intresse.

Fakta om Kungsbacka

Landskap Halland
Län Hallands län
Kommun Kungsbacka kommun
Församlingar Kungsbacka-Hanhals
församling, Tölö församling
Folkmängd
– tätort 19 057 (2010)

Hyra minibuss i Kungsbacka

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Kungsbacka.

abc Islands AB / We Travel
Aranäs Allé 9
434 50 Kungsbacka
0300-308 40

STATOIL
Varbergsvägen 32
434 42 Kungsbacka
0300-106 59

OKQ8
Energigatan 2
434 37 Kungsbacka
0300-104 91

Annons:

Toyota Motor Trend AB
Lantmannagatan 2
434 42 Kungsbacka
0300-32 06 00

Hertz Biluthyrning
Varbergsvägen 28
434 42 Kungsbacka
0300-43 09 95

Hyra minibuss billigt i Kungsbacka

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Kungsbacka rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Kungsbacka

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Kungsbacka. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Kungsbacka.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Kungsbacka

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Kungsbacka för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Kungsbacka.

För att hitta fler företag i närheten av Kungsbacka som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Halland.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen