Hyra minibuss i Hyltebruk

Annons:

I staden Hyltebruk finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (2 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Hyltebruk. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Hyltebruk. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Hyltebruk till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Hyltebruk hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Hyltebruk.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Hyltebruk där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Hyltebruk kan vara av större intresse.

Fakta om Hyltebruk

Landskap Småland
Län Hallands län
Kommun Hylte kommun
Församling Färgaryds församling
Folkmängd 3 716 (2010)

Hyra minibuss i Hyltebruk

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Hyltebruk.

Wahlbecks Bil AB/Autoexperten
Fagerhultsvägen 16
314 32 Hyltebruk
0345-712 40

Annons:

Hylte Trafik AB
Södra Industrigatan 2
314 34 Hyltebruk
0345-176 00

Hyra minibuss billigt i Hyltebruk

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Hyltebruk rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Hyltebruk

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Hyltebruk. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Hyltebruk.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Hyltebruk

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Hyltebruk för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Hyltebruk.

För att hitta fler företag i närheten av Hyltebruk som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Halland.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen