Hyra minibuss i Edsbyn

Annons:

I staden Edsbyn finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (2 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Edsbyn. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Edsbyn. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Edsbyn till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Edsbyn hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Edsbyn.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Edsbyn där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Edsbyn kan vara av större intresse.

Fakta om Edsbyn

Landskap Hälsingland
Län Gävleborgs län
Kommun Ovanåkers kommun
Församling Alfta-Ovanåkers församling
Folkmängd 3 985 (2010)

Hyra minibuss i Edsbyn

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Edsbyn.

Hertz Biluthyrning
Magasinsgatan 7
828 30 Edsbyn
0278-194 00

Annons:

Hertz Biluthyrning
Östra Centralgatan 1
828 32 Edsbyn
0278-194 00

Hyra minibuss billigt i Edsbyn

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Edsbyn rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Edsbyn

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Edsbyn. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Edsbyn.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Edsbyn

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Edsbyn för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Edsbyn.

För att hitta fler företag i närheten av Edsbyn som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Gävleborg.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen