Hyra minibuss i Söderhamn

Annons:

I staden Söderhamn finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (6 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Söderhamn. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Söderhamn. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Söderhamn till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Söderhamn hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Söderhamn.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Söderhamn där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Söderhamn kan vara av större intresse.

Fakta om Söderhamn

Landskap Hälsingland
Län Gävleborgs län
Kommun Söderhamns kommun
Folkmängd 11 761 (2010)

Hyra minibuss i Söderhamn

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Söderhamn.

STATOIL
Brädgårdsgatan 2
826 32 Söderhamn
0270-102 98

MABI Hyrbilar
Norralagatan 2
826 30 Söderhamn
0270-704 50

OKQ8
Norralagatan 34
826 37 Söderhamn
0270-142 43

Annons:

Avis Biluthyrning
Björnängsvägen 2
826 40 Söderhamn
0270-700 07

Hertz Biluthyrning
Flygvägen 4
826 39 Söderhamn
0270-411 61

Hyra minibuss billigt i Söderhamn

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Söderhamn rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Söderhamn

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Söderhamn. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Söderhamn.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Söderhamn

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Söderhamn för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Söderhamn.

För att hitta fler företag i närheten av Söderhamn som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Gävleborg.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen