Hyra minibuss i Ljusdal

Annons:

I staden Ljusdal finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (5 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Ljusdal. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Ljusdal. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Ljusdal till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Ljusdal hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Ljusdal.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Ljusdal där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Ljusdal kan vara av större intresse.

Fakta om Ljusdal

Landskap Hälsingland
Län Gävleborgs län
Kommun Ljusdals kommun
Församling Ljusdal-Ramsjö församling
Folkmängd 6 230 (2010)

Hyra minibuss i Ljusdal

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Ljusdal.

MABI Hyrbilar
Norra Järnvägsgatan 52
827 32 Ljusdal
0651-100 90

Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB
Kyrkogatan 9A
827 30 Ljusdal
0651-76 64 00

Mohlins Taxi
Noremon 22B
827 30 Ljusdal
0684-105 00

Annons:

OKQ8
Norra Järnvägsgatan 60
827 35 Ljusdal
0651-126 03

Hertz Biluthyrning
Kyrkogatan 9
827 30 Ljusdal
0651-140 14

Hyra minibuss billigt i Ljusdal

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Ljusdal rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Ljusdal

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Ljusdal. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Ljusdal.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Ljusdal

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Ljusdal för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Ljusdal.

För att hitta fler företag i närheten av Ljusdal som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Gävleborg.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen