Hyra minibuss i Hudiksvall

Annons:

I staden Hudiksvall finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (3 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Hudiksvall. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Hudiksvall. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Hudiksvall till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Hudiksvall hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Hudiksvall.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Hudiksvall där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Hudiksvall kan vara av större intresse.

Fakta om Hudiksvall

Landskap Hälsingland
Län Gävleborgs län
Kommun Hudiksvalls kommun
Församling Hudiksvallsbygdens församling
Folkmängd 15 015 (2010)

Hyra minibuss i Hudiksvall

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Hudiksvall.

Hertz Biluthyrning
Kungsgatan 51
824 31 Hudiksvall
0650-311 21

Avis Biluthyrning
Larsvägen 6
824 34 Hudiksvall
0650-222 22

Annons:

AB Sandvikens Biluthyrning
Moränvägen 4
824 31 Hudiksvall
0650-123 55

Hyra minibuss billigt i Hudiksvall

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Hudiksvall rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Hudiksvall

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Hudiksvall. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Hudiksvall.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Hudiksvall

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Hudiksvall för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Hudiksvall.

För att hitta fler företag i närheten av Hudiksvall som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Gävleborg.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen