Hyra minibuss i Hofors

Annons:

I staden Hofors finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (endast 1 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Hofors. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Hofors. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Hofors till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Hofors hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Hofors.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Hofors där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Hofors kan vara av större intresse.

Fakta om Hofors

Landskap Gästrikland
Län Gävleborgs län
Kommun Hofors kommun
Församling Hofors församling
Folkmängd 6 681 (2010)

Hyra minibuss i Hofors

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Hofors.

MABI Hyrbilar
Faluvägen 73
813 91 Hofors
0290-230 30

Annons:

Hyra minibuss billigt i Hofors

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Hofors rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Hofors

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Hofors. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Hofors.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Hofors

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Hofors för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Hofors.

För att hitta fler företag i närheten av Hofors som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Gävleborg.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen