Hyra minibuss i Malung

Annons:

I staden Malung finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (3 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Malung. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Malung. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Malung till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Malung hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Malung.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Malung där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Malung kan vara av större intresse.

Fakta om Malung

Malung är en tätort i Dalarna och centralort i Malung-Sälens kommun, Dalarnas län, med drygt 5 000 invånare (år 2010). Genom Malung flyter Västerdalälven.

Hyra minibuss i Malung

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Malung.

Jansson Trafik, AB
Backbyvägen 75
782 30 Malung
0280-123 50

OKQ8
Pell Annas Väg 3
782 34 Malung
0280-106 37

Annons:

MABI Hyrbilar
Östra Industrigatan 18
782 33 Malung
0280-441 34

Hyra minibuss billigt i Malung

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Malung rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Malung

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Malung. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Malung.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Malung

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Malung för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Malung.

För att hitta fler företag i närheten av Malung som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Dalarna.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen