Hyra minibuss i Ludvika

Annons:

I staden Ludvika finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (5 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Ludvika. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Ludvika. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Ludvika till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Ludvika hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Ludvika.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Ludvika där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Ludvika kan vara av större intresse.

Fakta om Ludvika

Landskap Dalarna
Län Dalarnas län
Kommuner Ludvika kommun, Smedjebackens kommun
Församlingar Ludvika församling, Norrbärke församling
Folkmängd 14 498 (2010)

Hyra minibuss i Ludvika

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Ludvika.

Gösta Samuelsson Bil
Bilvägen
771 42 Ludvika
0240-878 00

Hertz Biluthyrning
Tunnelgatan 2
771 33 Ludvika
0240-878 42

Volkswagen Biluthyrning AB
Gamla Bangatan 54
771 53 Ludvika
0240-877 16

Annons:

OKQ8
Snöåvägen 18
771 42 Ludvika
0240-198 50

Carnila AB
Glimmervägen 1
771 41 Ludvika
0240-144 45

Hyra minibuss billigt i Ludvika

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Ludvika rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Ludvika

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Ludvika. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Ludvika.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Ludvika

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Ludvika för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Ludvika.

För att hitta fler företag i närheten av Ludvika som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Dalarna.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen