Hyra minibuss i Leksand

Annons:

I staden Leksand finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (tre styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Leksand. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Leksand. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Leksand till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Leksand hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Leksand.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Leksand där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Leksand kan vara av större intresse.

Fakta om Leksand

Landskap Dalarna
Län Dalarnas län
Kommun Leksands kommun
Församling Leksands församling
Folkmängd 5 934 (2010)

Hyra minibuss i Leksand

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Leksand.

MABI Hyrbilar
Järnavägen 7
793 33 Leksand
0247-120 30

OKQ8
Hagagatan
793 30 Leksand
0247-102 75

Annons:

STATOIL
Leksandsvägen
793 31 Leksand
0247-102 20

Hyra minibuss billigt i Leksand

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Leksand rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Leksand

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Leksand. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Leksand.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Leksand

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Leksand för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Leksand.

För att hitta fler företag i närheten av Leksand som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Dalarna.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen