Hyra minibuss i Idre

Annons:

I staden Idre finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (endast 1 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Idre. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Idre. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Idre till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Idre hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Idre.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Idre där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Idre kan vara av större intresse.

Fakta om Idre

Landskap Dalarna
Län Dalarnas län
Kommun Älvdalens kommun
Församling Idre-Särna församling
Folkmängd 794 (2010)

Hyra minibuss i Idre

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Idre.

Budget Biluthyrning
Byvägen 24
790 91 Idre
0253-201 12

Annons:

Hyra minibuss billigt i Idre

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Idre rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Idre

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Idre. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Idre.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Idre

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Idre för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Idre.

För att hitta fler företag i närheten av Idre som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Dalarna.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen