Hyra minibuss i Karlshamn

Annons:

I staden Karlshamn finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (tre styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Karlshamn. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Karlshamn. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Karlshamn till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Karlshamn hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Karlshamn.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Karlshamn där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Karlshamn kan vara av större intresse.

Fakta om Karlshamn

Landskap Blekinge
Län Blekinge län
Kommun Karlshamns kommun
Folkmängd 19 075 (2010)
Befolkningstäthet 14,15 inv./hektar

Hyra minibuss i Karlshamn

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Karlshamn.

Hertz Biluthyrning (Ahlberg Bil)
Korpadalsvägen 2
374 51 Karlshamn/Asarum
Sverige
0457-150 03

Statoil
Idrottsv. 1
374 30 Karlshamn
Tel: 0454 31550

Annons:

Statoil
Jannebergsv. 2
374 32 Karlshamn
Tel: 0454 17162

Hyra minibuss billigt i Karlshamn

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Karlshamn rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Karlshamn

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Karlshamn. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Karlshamn.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Karlshamn

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Karlshamn för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Karlshamn.

För att hitta fler företag i närheten av Karlshamn som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Blekinge län.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen