Hyra minibuss i Olofström

Annons:

I staden Olofström finns det ett par olika företag som hyr ut minibussar (2 styck). Vi rekommenderar att du även tar en titt i omkringliggande städer när du ska hyra minibuss i Olofström. På så vis kan du försäkra dig om att du kan hyra minibuss billigt i Olofström. Skulle det vara så att du ändå inte hittar någon bilfirma eller bussfirma som hyra ut minibuss i Olofström till ett bra pris rekommenderar vi dig att hyra minibuss online, eller se dig om i angränsande län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag där du kan hyra minibuss billigt i Olofström hittar du en bit ner på sidan.

Ha i åtanke att hyran på minibussar som kommer från företag på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bensinstation eller bilhandlare som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till företag som hyr ut minibussar i Olofström.

Det finns också ett flertal företag i närheten av Olofström där du kan hyra personbil billigt. Skulle det vara så att du inte behöver hyra en hel minibuss så kanske hyra bil i Olofström kan vara av större intresse.

Fakta om Olofström

Landskap Blekinge
Län Blekinge län
Kommun Olofströms kommun
Församling Jämshögs församling
Folkmängd 7 327 (2010)

Hyra minibuss i Olofström

Nedan är en lista över de olika företag där du kan hyra bil och i många fall även minibuss i Olofström.

Mikaelas Bilstudio
ww.mikaelasbilstudio.com
073 – 350 14 70
Ekhagsv. 3
293 40 OLOFSTRÖM

Annons:

Venczel Bil & Maskin AB
www.venczel.se
0454 – 991 60
Ö. Ringv. 294
293 32 OLOFSTRÖM

Hyra minibuss billigt i Olofström

Skulle du vara missnöjd med de priser som företagen ovan erbjuder dig när du vill hyra minibuss billigt i Olofström rekommenderar vi dig att boka din minibuss billigt via en onlinetjänst.

Pris för att hyra minibuss i Olofström

Nedan listar vi exempel på vad det kan kosta att hyra minibuss i Olofström. Observera att detta bara är exempelpriser – du måste kontakta respektive företag ovan för att få reda på i aktuella priser på att hyra minibuss i Olofström.

Prisexempel på hyra för 9-sitsig minibuss i Olofström

1 dygn 1200 SEK
2 dygn 2100 SEK
3 dygn 3000 SEK
4 dygn 3700 SEK
osv…

Ofta kan man få speciella helgpriser. Mindre minibussar har ofta en lägre dygnshyra. Kontakta din lokala biluthyrare i Olofström för aktuella priser samt utbud av olika typer av minibussar.

Här hittar du mer information om staden Olofström.

För att hitta fler företag i närheten av Olofström som hyr ut minibussar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av företag och bilfirmor som hyr ut minibuss i Blekinge län.

Annons:

Hitta den perfekta minibussen